Hej :)

Publicerad 2015-08-22 08:46:12 i Allmänt,

Länge sen jag kikade in här igen nu... Livet springer iväg med mig och det händer saker på alla fronter som jag av olika anledningar väljer att hålla för mig själv.
 
Jag vet inte varför jag gör så, men ofta när någon förändring inträffar i mitt liv väljer jag att göra tio till samtidigt.
Men trots att jag rycker undan mattan under fötterna på mig själv och balanserar på ett dammkorn trivs jag faktiskt ganska bra med mitt liv. Det enda som är konstant är förändringen, men det är helt okej. 😏
 
Sen får vi se hur mycket mer jag kommer att ändra på här under hösten för snart drar skolan igång och jag ska skriva min C-uppsats. Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning för jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om eller hur mycket som kommer krävas av mig.
 
Min saknade gris som tyvärr fick somna in häromdagen❤️

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela