Året lider mot sitt slut

Publicerad 2015-12-27 12:04:09 i Allmänt,

Lite ledsen är jag över att jag inte har bloggat så flitigt i år som jag gjorde förra året. Det är så roligt att gå tillbaka och läsa hur jag tänkte och vad som hände. Jag satt just och läste inläggen från runt förra nyåret. Då hade jag precis fått ett missfall och Flimmras framtid var oviss i och med hennes hälta.
 
År 2015 har rullat på med många skratt och många tårar. Jobbmässigt har jag utvecklats mycket, även om jag är kvar på samma arbetsplats. Lägenheten är tom då mina små pälsbollar är borta. Tiden är knapp trots att jag inte har någon häst längre. Jobbet har tagit mycket tid och skolan resten.
 
2016 hoppas jag på att fortsätta utvecklas på jobbet. Jag hoppas att jag kan avsluta mina studier och plocka ut min kandidatexamen till våren. Jag hoppas på lite mer kärlek i mitt liv och mer hästar och ridning. Jag har också lovat mig själv att försöka börja på en mållista med saker jag vill göra och uppnå. Vi får se om jag kanske kan presentera delar av den här ;)
 
I vilket fall hoppas jag att ni har haft en bra jul och att ni får ett gott slut på 2015!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tove Lindgren

Publicerad 2016-01-13 11:48:16

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela