När livet inte blir riktigt som man har tänkt sig...

Publicerad 2015-02-15 18:27:51 i Allmänt,

Ursäkta min totala brist på närvaro här inne. Låt oss säga att livet kom lite emellan... Det har väl inte undgått någon att det ena har avlöst det andra på sista tiden och nu har väl allt det där börjat komma ikapp mig. Jag har inte mått så bra och har fattat beslut som påverkar mitt liv på många plan - positivt, negativt eller förmodligen både och. (Ni som känner mig och inte redan vet är välkomna att höra av er och fråga, men jag vill av olika skäl inte skriva ut allt här.) 

Idag har jag i vilket fall haft en trevlig dag inne i stan tillsammans med en kompis. Mysigt förmiddagsfika och sen en riktigt god arabisk buffé till lunch. Skojar inte om jag rullade ut därifrån, haha.

Men nu väntar en kväll med lite intensivpluggning. Skolan har liksom fått komma i typ tredje hand när allt annat i livet har farit runt i nån slags virvelvind.

Lite så är hela mitt liv faktiskt, på gott och ont... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela