I en annan del av Sigtuna
Idag har bilen fått träffa doktorn och fått lite nya delar, vilket var välbehövligt (tydligen 😏). Men nu hoppas vi på att den ska kunna rulla ett tag till, min traktor.
 
Medan bilen var borta passade jag på att plugga. Måste erkänna att jag faktiskt tycker att företagsekonomi är roligare än det låter, hehe. Saknar bara mina böcker som förhoppningsvis kommer på posten snart så jag kan läsa ordentligt.
 
Annars snurrar tankarna mest runt i mitt huvud just nu. Mest så klart runt Flimmra, men när en pusselbit i livet inte ligger bra på sin plats berörs andra bitar också. Men det blir säkert bra i slutändan... Jag är i alla fall obeskrivligt tacksam för mina fina vänner som finns för mig när det stormar! <3
 
 
Pluggdag
Imorse rullade jag norrut och landade på högskolan i Gävle i lagom tid inför en dag med skola. Lite information och teknikaliteter innan vi kastades in i psykologins värld. Wundt gled över till Stanley och vidare till Freud. Hej och hå, nu kör vi. 
 
Om allt går som planerat kommer jag efter denna termin kunna tillgodoräkna mig 45 högskolepoäng till. Det vore bra, och alltid roligt med ny kunskap (speciellt när det rör sig om två helt skilda, och för mig ganska nya, ämnen).