Ändrade planer, som vanligt med min ponny

Publicerad 2015-01-07 11:58:52 i Allmänt,

Så typiskt att det alltid ska vara nåt med Flimmra. Den här dagen hade jag verkligen sett fram emot för hovslagaren skulle komma ut så Flimmra kunde få på sig broddar och snösulor. Men tyvärr hade han blivit sjuk så han var tvungen att skjuta på det. 
 
Men jag tänkte ändå att jag skulle ta henne på lina på ridbanan och se hur hon rörde sig, plus att hon skull få lite extra uppmärksamhet så. Men det gick inte heller som planerat för hon var varm och svullen i ena bakkotan/-benet.
 
Jag misstänker att hon har lyckats trampa snett i hagen eftersom det är ganska knöligt underlag där nu när leran har frusit. Hon fick lite arnikaliniment och lindor på under dagen, så får jag kolla henne igen ikväll. (Det var inte helt lätt att försöka göra nåt alls med henne för hon dansade mest bara runt.)
 
Fröken hopplös som inte kan stå still eller hålla sig på mattan. Lindarna fick jag till slut sätta på ute i hagen (då stod hon nästan still).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela