💔

Publicerad 2015-01-23 18:23:00 i Allmänt,

Jag satt på Flimmra en stund på ridbanan idag och försökte göra av med lite överskottsenergi (utan att belasta benet mer än nödvändigt). Himmel vad pigg hon var, gick åt alla håll samtidigt, haha. Att styra var det liksom bara att glömma, och tempot hade jag heller inte så mycket att säga till om. Men vad gör man inte för att få ponnyn lite nöjd, hehe.
 
Även att hältan inte är helt bra var jag ändå så glad att ha ridit och gosat lite med min finaste bästa och knasigaste ponny. Men sen slogs mitt hjärta i småbitar av ett samtal från veterinären.
 
Jag skulle ju återkoppla till veterinären nu efter att Flimmra hade vilat helt i fyra veckor. Jag berättade precis hur det är med hältan och vad Flimmra tycker om livet som konvalecent. Vi pratade en stund och det landade vid att vi ska komma upp till kliniken igen på ett återbesök så de får kolla på henne. Men om hältan då är lika som vid första besöket eller sämre (enligt min bedömning är den ungefär lika) kommer Flimmra att dömmas ut och få somna in.
 
Min finaste ponny och bästa vän. Jag vet vad som är bäst för henne, men jag kommer sakna henne så mycket. (Jag vet att det finns en liten chans att hon är bättre, men den är mikroskopisk och ganska så otrolig.) 💔
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela