God fortsättning!

Publicerad 2015-01-01 12:42:04 i Allmänt,

Just idag kan man nog säga god morgon också även att klockan är mitt på dagen. Men jag gick och lade mig tidigt igår, orkade inte hålla mig vaken så jag var uppe tidigt i morse och släppte ut hästarna och fixade stallet.
 
Sen kom jag i och för sig hem och somnade igen. Helt galet hur trött jag är. Undrar om de kanske borde ha kollat mitt blod-/järnvärde innan de släppte hem mig från sjukhuset, för det här kan inte vara normalt. Jag sover hela dagarna och hela nätterna, bara med avbrott för att äta i princip. 
 
Men i vilket fall har vi gått in i 2015. Förhoppningsvis det bästa året hittills! Gjorde ni nåt kul igår på nyår? Vad är det viktigaste/roligaste/härligaste ni tar med er från 2014? Har ni några nyårslöften för 2015? Peppra mig gärna med roliga och kloka kommentarer nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela