Positivt med ponnyn

Publicerad 2015-01-14 20:33:37 i Allmänt,

Tog ut och kollade Flimmra idag på ridbanan. Behöver jag säga hur lycklig hon var att få springa lite? Tur kanske att det var så pass mycket snö att det blev tungt för henne och överskottsenergin rann av relativt fort.
 
Jag hade lagt på sadeln också för att kunna känna lite på henne ifall hon verkade någorlunda okej. Så när hon inte visade någon tydlig hälta på lina satt jag upp. Då visste Flimmra knappt till sig igen, haha. Fick några små bocksprång innan det gick att rida, men hon kändes bra mycket bättre nu. Fortfarande inte helt ren, men klart mycket bättre. Så nu får vi bara se vad veterinären säger och hur vi ska gå vidare..
 
 

Kommentarer

Postat av: Hannah S.

Publicerad 2015-01-14 20:56:14

Jobbigt när hästarna är skadade, är alltid så nojig om att rida efteråt just för att jag är rädd att de ska ha ont :p Häftiga tecken har hon! :)

Svar: Ja verkligen, och speciellt med en skada som man vet aldrig kommer bli helt bra utan bara smärtfri i perioder...
Ja, hon är lite speciell :)
Annika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela