En spännande framtid
Jag fick ett roligt erbjudande angående jobb idag som ska bli mycket spännande att se vad som händer och hur det går. Tyvärr får jag ännu inte gå in på några detaljer eller berätta om det, men så roligt i alla fall och ett steg på vägen mot mina mål.
 
Annars är jag tröttare än tröttast just nu. Vet egentligen inte varför, men det är mest viljestyrka som håller mig vaken. Ponnyn får vila oftare än vad jag önskar, men samtidigt gör det egentligen inte så mycket.
 
Nya delkurser i skolan som börjar den här veckan också och nu ska jag verkligen försöka hänga med från början så jag slipper få så mycket i slutet. Hoppas på att de här delkurserna är lite lättare än föregående, men vi får väl se. Ekonomistyrning låter ganska tungt...
 
Men skam den som ger sig, bara att kavla upp ärmarna och jobba mot målen, right?😏
 
 
En bättre dag
Om igår var en dag som jag lika väl kan glömma, är idag en härlig dag. Med lunch intagen utomhus i solen och en mysig tur på min knasiga ponny. Visserligen en utmaning att komma runt hela turen, men så brukar det ju vara...😉
 
Just i detta nu jobbar hjärnan på högvarv för att hitta på undanflykter och slippa sätta mig med hemtentan, samtidigt som en liten röst försöker övertala den att det måste göras och ju förr desto bättre. Så kanske lika bra att dammsuga golven, skura under kylskåpet och rengöra ugnen... Nä, skojade bara. Jag ska sätta mig och plugga och därmed basta.
 
Snart är här grönt och hästarna på sommarbete😍
Ny vecka osv
Måndag idag och humöret är skiftande kan jag säga. Trött och grinig trots att jag har sovit några timmar extra, men ändå faktiskt på riktigt tacksam över ljusglimtarna i mitt liv.
 
Planerna på att rida i solen idag gick tyvärr i stöpet, men jobba extra är ju bra det med. Hoppas på sol imorgon också så jag kan ta igen ridturen då istället.
 
Jag måste dock erkänna att jag just nu känner mig lite fast i livets ekorrhjul. Jobba, plugga, skriva tenta/inlämningsuppgifter och motionera vildponnyn. Fast lite får jag skylla mig själv för dålig planering, i alla fall med tanke på skolan. Men det löser sig.
 
Nu ska jag sluta gnälla och ta tag i alltihop. En bit i taget bara så brukar det mesta lösa sig.