En spännande framtid

Publicerad 2015-03-31 19:37:17 i Allmänt,

Jag fick ett roligt erbjudande angående jobb idag som ska bli mycket spännande att se vad som händer och hur det går. Tyvärr får jag ännu inte gå in på några detaljer eller berätta om det, men så roligt i alla fall och ett steg på vägen mot mina mål.
 
Annars är jag tröttare än tröttast just nu. Vet egentligen inte varför, men det är mest viljestyrka som håller mig vaken. Ponnyn får vila oftare än vad jag önskar, men samtidigt gör det egentligen inte så mycket.
 
Nya delkurser i skolan som börjar den här veckan också och nu ska jag verkligen försöka hänga med från början så jag slipper få så mycket i slutet. Hoppas på att de här delkurserna är lite lättare än föregående, men vi får väl se. Ekonomistyrning låter ganska tungt...
 
Men skam den som ger sig, bara att kavla upp ärmarna och jobba mot målen, right?😏
 
 

En bättre dag

Publicerad 2015-03-17 17:35:02 i Allmänt,

Om igår var en dag som jag lika väl kan glömma, är idag en härlig dag. Med lunch intagen utomhus i solen och en mysig tur på min knasiga ponny. Visserligen en utmaning att komma runt hela turen, men så brukar det ju vara...😉
 
Just i detta nu jobbar hjärnan på högvarv för att hitta på undanflykter och slippa sätta mig med hemtentan, samtidigt som en liten röst försöker övertala den att det måste göras och ju förr desto bättre. Så kanske lika bra att dammsuga golven, skura under kylskåpet och rengöra ugnen... Nä, skojade bara. Jag ska sätta mig och plugga och därmed basta.
 
Snart är här grönt och hästarna på sommarbete😍

Ny vecka osv

Publicerad 2015-03-16 18:33:15 i Allmänt,

Måndag idag och humöret är skiftande kan jag säga. Trött och grinig trots att jag har sovit några timmar extra, men ändå faktiskt på riktigt tacksam över ljusglimtarna i mitt liv.
 
Planerna på att rida i solen idag gick tyvärr i stöpet, men jobba extra är ju bra det med. Hoppas på sol imorgon också så jag kan ta igen ridturen då istället.
 
Jag måste dock erkänna att jag just nu känner mig lite fast i livets ekorrhjul. Jobba, plugga, skriva tenta/inlämningsuppgifter och motionera vildponnyn. Fast lite får jag skylla mig själv för dålig planering, i alla fall med tanke på skolan. Men det löser sig.
 
Nu ska jag sluta gnälla och ta tag i alltihop. En bit i taget bara så brukar det mesta lösa sig.
 
 

Tar tillvara på vårsolen

Publicerad 2015-03-11 18:40:03 i Allmänt,

Hur tar man bäst tillvara på vårsolen, om inte genom en tur på Flimmra tillsammans med bästa stallgänget. Vi hann både prata en massa, njuta av våren, titta på tussilago och busa lite. Helt enkelt en underbar ridtur! 
 
Som bonus på det blev jag bjuden på bullar efteråt och då är jag inte sen att tacka ja.😉 Tack Madde!😃
 
Nu ska resten av kvällen ägnas åt skolböckerna. Kanske inte så roligt, men välbehövligt. Min planering inför kommande tentor har kraschat, så nu blir det hårdkörning.
 
Med sol på himlen, tussilago på marken, videkissar på buskarna och med trevligt sällskap är det svårt att slå detta💖

Härliga vårväder

Publicerad 2015-03-09 10:28:09 i Allmänt,

Åkte tidigt till stallet för att hinna rida Flimmra innan jobbet. Efter gårdagens bus ute på fälten tyckte jag det var läge att ta ner henne lite på jorden igen, så hon fick jobba igenom kroppen i ett lugnt dressyrpass på banan.
 
Sen lyckades jag vara så snabb att jag nu hinner sitta ute en stund och njuta av sol och vårväder innan jag måste in och jobba. Så härligt ute nu! Hoppas det håller i sig.
 
Snart är vi här igen med barbackaturer och sommarbete ☀️😎

Ett litet livstecken

Publicerad 2015-03-08 10:45:29 i Allmänt,

Vill bara tala om att jag lever. Vet att det är väldigt tyst här inne just nu, men ärligt talat är det för att mitt liv snurrar i 180 och jag knappt får ihop allt under dygnets timmar. Galet mycket på jobbet, massor i skolan med alla inlämningar och tentor samlade typ samtidigt och så ponnyn som ska sättas igång samtidigt. 
 
Som oftast när mitt liv ser ut så här är det sömnen som får offras, men det löser sig. En bit i taget bara. I fredags var sista inlämningen och efter att ha börjat om på uppgiften fyra gånger lyckades jag till slut få in den i tid. (Tack Tessan för all hjälp! Du är bäst!!)
 
Så igår var första lediga dagen på länge och den ägnades åt att sova ikapp lite och sen städa och ta det lugnt. Måste erkänna att det var välbehövligt, så även idag får bli en lugn dag. Men ponnyn ska ridas och sen måste jag börja kika lite på allt inför tentorna om ett par veckor.
 
Så jag lever, jag andas, huvudet är uppåt och fötterna rör sig snabbt där under - precis som livet kan se ut ibland 😏
 
 

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela