Ett litet livstecken

Publicerad 2015-03-08 10:45:29 i Allmänt,

Vill bara tala om att jag lever. Vet att det är väldigt tyst här inne just nu, men ärligt talat är det för att mitt liv snurrar i 180 och jag knappt får ihop allt under dygnets timmar. Galet mycket på jobbet, massor i skolan med alla inlämningar och tentor samlade typ samtidigt och så ponnyn som ska sättas igång samtidigt. 
 
Som oftast när mitt liv ser ut så här är det sömnen som får offras, men det löser sig. En bit i taget bara. I fredags var sista inlämningen och efter att ha börjat om på uppgiften fyra gånger lyckades jag till slut få in den i tid. (Tack Tessan för all hjälp! Du är bäst!!)
 
Så igår var första lediga dagen på länge och den ägnades åt att sova ikapp lite och sen städa och ta det lugnt. Måste erkänna att det var välbehövligt, så även idag får bli en lugn dag. Men ponnyn ska ridas och sen måste jag börja kika lite på allt inför tentorna om ett par veckor.
 
Så jag lever, jag andas, huvudet är uppåt och fötterna rör sig snabbt där under - precis som livet kan se ut ibland 😏
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela