Energinivå nära noll

Publicerad 2015-05-30 22:06:57 i Allmänt,

Jag vet inte alls varför men jag har verkligen noll energi idag. Tvingade mig upp ur sängen i morse, var förbi gymmet en sväng och sen somnade jag om när jag kom hem. Så större delen av dagen har tillbringats i horisontellt läge, ömsom vilande/halvsovande och ömsom med en bok. Men varken kroppen eller huvudet är riktigt med idag. Funderar på om det kan vara nån vitaminbrist eller nåt för så här brukar jag inte vara.

Lite ironiskt var det när jag vaknade i morse och hade drömt att jag fick kramp i ena vaden (jag får det ibland). När jag vaknade stramade det i vaden, men i mitt trötta tillstånd tog det en bra stund innan jag kopplade ihop att krampen inte bara var en dröm. Jag fattade ingenting varför det gjorde ont för jag hade ju bara drömt, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela