Och där började hon gå
I lördags när vi satt och tittade på Mello bestämde sig Molly för att hon var less på att krypa och skulle börja gå. Lite lagom övertrött så där på kvällskvisten släppte hon taget om bordet och började gå. Vingligt och med många druttar på rumpan, men snabbt skulle det gå. Jag fick jaga efter för att hon i tröttheten inte skulle slå sig allt för mycket, haha. 

Lite trodde vi nog att modet hon fick av övertröttheten skulle minska till dagen efter, men icke. Hon har fortsatt att ställa sig upp utan stöd och gå. Inte så långt ännu och väldigt vingligt, men jag tror inte det är många dagar tills hon går mer än kryper. Redan idag märkte vi att hon inte vill bli placerad i krypställning längre när vi sätter ner henne från famnen, hon ska stå!

Så roligt och spännande att se hennes utveckling! Och nu ännu mer svettigt när man måste passa henne lite extra tills hon hittar balansen ordentligt.

(null)
En favorit just nu är att kliva ner och sätta sig i leklådan 😂
Första förkylningen
I går morse vaknade Molly hängig och med feber. Lite senare på dagen blev hon snuvig också. Helt otroligt egentligen, men det här är första gången någonsin som Molly är sjuk.

Molly sov bort nästan hela dagen igår med bara kortare avbrott för lite mys och alvedon. Så fort alvedonen gick ur kroppen kom febern tillbaka. Hon hade ingen aptit och ville inte äta nästan nånting. 

På natten blev det också en hel del uppvak och vid strax efter midnatt gick jag upp och gav henne alvedon för då kokade hon. Efter det har febern hållit sig borta, så hoppas att hon blir bra snart. Hon har blivit piggare och piggare under dagen idag också så det är skönt. Lilla gumman❤️
(null)
Hängig liten tjej
Ny bil!
Igår packade vi in oss i bilen på morgonen och åkte på roadtrip till Karlstad. På vägen dit stannade vi en gång för att sträcka på benen och få nåt i magen.
(null)

Väl där mötte vi upp mannen som skulle sälja sin bil och sparkade däck och synade bilen. Medan Niclas tog en provtur fick Molly leka lite i bakluckan på Volvon.
(null)

Trots vissa smågrejer tyckte vi att bilen var bra, så vi köpte den. (Jippi, äntligen har jag en bil igen!😃)

Innan vi lämnade Karlstad stannade vi på Ikea för att äta lunch. Vi fick då också en ordentlig bild över hur stor den nya bilen faktiskt är för den får inte ens plats i en vanlig parkeringsruta!😱 På bredden går det precis, men på längden sticker den ut, hehe.
(null)

Men fin är den! Och, som sagt, stooor! Hela familjen får gott om plats och kan sitta bekvämt även om vi kör långt. Förhoppningsvis är det kvalitet på den också så vi kan ha den länge. Det är ju ändå en Mercedes, även om det är en ovanlig sådan (R-klass).

(null)
Jag tror inte att någon i restaurangen missade att Molly var där, haha. Hon höll låda och hojtade och var jätteglad. Så duktig hela dagen måste jag säga! Inget gnäll någon gång trots att hon satt i bilen nästan hela dagen.