Nyårslöften 2014
Min vana trogen har jag inga som helst planer på att avge några nyårslöften för 2014. Men däremot har jag både mål, planer och förhoppningar på året.
 
Jobb
Där hoppas jag på att kunna byta till något som ger mig mer fritid och större möjlighet att ta hand om hästarna och satsa på både studier och att faktiskt kunna slå upp portarna på en webshop. För tillfället behöver jag inte ett utvecklande och stimulerande jobb, så länge jag får möjlighet att göra allt det andra jag vill. Istället önskar jag mig just nu en tjänst där jag är utbytbar och det inte ställer till problem om jag skulle åka bli sjuk eller så.
 
Hästarna
Med Bibi har jag fattat det jobbiga och tråkiga beslutet att jag kommer ta bort henne senast till våren/sommaren. Detta pga att hon har haft så stora problem med eksem samtidigt som hon nu är halt. Hon är inte ung längre och minsta lilla förändring stressar henne enormt. Jag vill att hon ska ha det så bra det bara går den sista tiden och hon ska få avsluta sina dagar i lugn och ro hemma. 
Flimmra ska sättas igång lugnt och försiktigt så hon kommer upp i kondition och muskler. Målet är framför allt att stärka upp hennes rygg och rumpa så att hon orkar bära sig bättre. Innan 2014 är slut hoppas jag att hon kan gå i samlad galopp och fungerar bättre i svängarna på hoppbanan.
 
Träning
Här är mest målsättningen att jag ska komma igång igen. Första halvan av året kommer att ägnas åt ren styrka varvat med konditionsträning, för till sommaren "måste" jag ha magrutor så jag kan vinna ett vad ;)
Samtidigt ska träningen självklart vara rolig och jag ska lägga in både zumba/danspass och linedance.
Något som jag också ska försöka få in är yoga och mer stretch för att öka min rörlighet och smidighet. Jag behöver det för att min rygg ska fungera.
 
Pyssel och handarbete
Jag ska fortsätta lära mig mer om sömnad och försöka mig på mer avancerade saker. En symaskin till (en overlock) ska också införskaffas.
Nya stick-tekniker ska provas på och kanske att jag skriver ett eget mönster så småningom.
Om jag tycker att det känns roligt ska jag sälja lite av mina alster antingen på marknad eller på nätet. Vi får se...
 
Kärlek
Självklart ska tid ägnas åt kärleken. Jag och Johan ska gå på dater och hitta på roliga saker tillsammans. Bl a inleder vi året med en weekend i London över Johans födelsedag. Ska bli så mysigt! Och kanske att jag har en ring på fingret innan året är slut, vi får väl se. ;)
 
Övrigt
Mer tid och energi ska läggas på mig och på att ta reda på vad JAG verkligen vill och behöver. 2013 var som sagt ett år med lite kaos, balansgång på gränsen och alldeles för lite sömn. Det ska ändras under 2014 så att jag mer kan njuta och vila i mig själv och i nuet.
 
Ungefär så hoppas jag på att mitt 2014 kommer att se ut. Hur tänker ni? Har ni några nyårslöften?