Oj, länge sen jag tittade in här
Såg att det var ungefär en månad sen jag var här inne. Har ärligt talat inte haft något att dela med mig av, men nu är det väl dags att börja leva lite igen. Sommaren är strax här, jag har sista rycket i skolan nu innan "sommarlovet" och lite kul har hänt i livet.
 
Jag saknar Flimmra och de roliga stunder vi fick tillsammans. Ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats i mitt hjärta, men det betyder ju inte att jag tänker lägga ner ridningen. Så nu har jag skaffat mig en medryttarhäst en dag i veckan till att börja med. Jag har ju alltid varit lite anti mot araber av olika anledningar så jag är nog den som är mest chockad över att det är just en arab jag rider nu, haha. Prinsen, som han kallas, står mycket lämpligt i ett mysigt stall bara ett par km hemifrån. (Jag måste skaffa en cykel!) Han är lite klurig att rida för han kastar gärna upp huvudet och stressar, men det är en bra utmaning. Annars verkan han vara jättesnäll och ägaren verkar bra, så jag hoppas på att det kommer att bli bra.
 
Jag har också varit iväg idag och skaffat ett gymkort (äntligen!). Kollade runt på utbudet i närheten och landade till slut med ett kort hos Fitness24Seven (billigast och utan bindningstid). Ska bli så skönt att komma igång med träningen igen, så väskan är redan packad inför imorgon, hehe.
 
Men det var lite kul när jag var där och skaffade kortet. Killen som hjälpte mig verkade rätt osäker när jag kom in, men det slutade med att han gav mig en "femstjärnig guidning" (hans ord) runt gymmet och sen fick jag vara smakråd och komma med lite tankar kring en webshop med träningskläder han ska starta. Han frågade också om jag kunde tänka mig att vara "testperson" på framtida samples på deras kvinnliga träningskläder och så klart ställer jag upp. Haha, alltid nåt annorlunda som händer runt mig. 
 
Vackra Prinsen👑
Lotta Keskinen

Haha, Annika!! Han raggade ju stenhårt ;-)

Kul att du är igång igen! Armbandet är på g, även om det inte verkar så. Har ont i ryggen med domningar så det är svårt att hålla på. Men det är på väg:-)

Svar: Haha kanske, lite kul var det iaf :D

Vad snällt, tack!! Ingen panik, ta det när du har möjlighet <3
Annika

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress