Dags att uppdatera
Jag minns inte ens när jag skrev här sist. Så mycket har hänt i mitt liv och jag känner att jag saknar ett forum att skriva om allt så jag tänkte att vad kan vara bättre än detta. 

Jag ska försöka ta det från början. För ungefär 1,5 år sen köpte jag hus tillsammans med Niclas. Hans barn bor varannan vecka hos oss. Huset är inte så stort, men tillräckligt för att barnen ska ha varsitt rum och utan att vi behöver gå på varandra. 

För ungefär nio månader sen blev jag gravid och för tre dagar sen, den 8/3 kom vår lilla Molly till världen. 51cm lång, 3680g tung och helt perfekt. 
(null)

Hon kom med planerat kejsarsnitt och allt gick verkligen jättebra. Måste säga att jag är förvånad över hur bra allt gick och hur lite jag och Molly har blivit påverkade av snittet. Klart det stramar lite i såret på magen och jag känner av det lite. Men med bara Alvedon och Ipren känner jag faktiskt nästan ingen smärta alls så länge jag tar det lite lugnt och försiktigt.

(null)
Fortfarande påverkad av operationen och uppkopplad till diverse slangar, men lycklig över det nya livet i min famn.

Alla värden och allt såg bra ut, så efter bara två nätter på BB fick vi åka hem. Eftersom snön yrde ute klädde vi på Molly hennes varma mysiga björndräkt. Den var dock väldigt stor, haha.
(null)

Men det gjorde henne inte så mycket, hon sov gott sen hela vägen i bilen hem.

Nu har vi sovit en natt hemma, eller sovit har väl i alls fall inte jag gjort så mycket. Amningen börjar komma igång och Molly vill äta eller myssnutta mest hela tiden. Sover gör hon helst på dagen när jag är pigg och inte kan sova med henne. Hoppas det rättar till sig så småningom.
(null)

(null)