Ny bil!
Igår packade vi in oss i bilen på morgonen och åkte på roadtrip till Karlstad. På vägen dit stannade vi en gång för att sträcka på benen och få nåt i magen.
(null)

Väl där mötte vi upp mannen som skulle sälja sin bil och sparkade däck och synade bilen. Medan Niclas tog en provtur fick Molly leka lite i bakluckan på Volvon.
(null)

Trots vissa smågrejer tyckte vi att bilen var bra, så vi köpte den. (Jippi, äntligen har jag en bil igen!😃)

Innan vi lämnade Karlstad stannade vi på Ikea för att äta lunch. Vi fick då också en ordentlig bild över hur stor den nya bilen faktiskt är för den får inte ens plats i en vanlig parkeringsruta!😱 På bredden går det precis, men på längden sticker den ut, hehe.
(null)

Men fin är den! Och, som sagt, stooor! Hela familjen får gott om plats och kan sitta bekvämt även om vi kör långt. Förhoppningsvis är det kvalitet på den också så vi kan ha den länge. Det är ju ändå en Mercedes, även om det är en ovanlig sådan (R-klass).

(null)
Jag tror inte att någon i restaurangen missade att Molly var där, haha. Hon höll låda och hojtade och var jätteglad. Så duktig hela dagen måste jag säga! Inget gnäll någon gång trots att hon satt i bilen nästan hela dagen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress