Ingen bil kvar
Idag var vi till en firma som värderade och köpte min bil. Sist jag stod utan bil var nästan precis 10 år sen så det känns verkligen jättekonstigt, haha. Planen var egentligen att vi skulle åka och provköra en bil sen efter det och om dem kändes bra hade vi nog tänkt slå till. Jag ringde bilfirman och sa att vi var på gång och bad dem plocka fram den bilen. Vi skulle få vänta 10 min, men det kändes ju helt okej. Men när vi väl kom fram och hade väntat en kvart sade de att tyvärr kommer det dröja 30-45 min till innan de kunde ta fram den pga att de stod och polerade en motorhuv på en bil (wtf?!) så de tyckte vi kunde komma tillbaka en annan gång istället. Mycket förvånade och lite besvikna åkte vi alltså därifrån. Tydligen var de inte särskilt intresserade av att sälja någon bil till oss.

Nu står jag alltså utan bil och funderar automatiskt på vart jag ska åka och när innan jag kommer på att det ska jag inte alls, haha.

(null)
Den här lilla tjejen var så klart med och var inte riktigt så sur som minen ger sken av. Det är bara nya grejen hon har lärt sig och tycker är väldigt roligt, haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress